Meld eenvoudig uw transport online aan

Wij maken gebruik van een webapplicatie voor het aanmelden van zendingen. Via een aanmeldformulier laat u ons weten welk transport wij kunnen verzorgen. Onze planners gaan meteen aan de slag en plannen de vracht van of naar Zwitserland, Elzas of Schwarzwald direct in. Via e-mail wordt u vervolgens op de hoogte gehouden van de verschillende handelingen. Van het moment van orderacceptatie, wanneer de vrachtauto geladen wordt, wanneer er geladen is tot wanneer uw goederen gelost zijn.

Het inloggen op ons webportaal werkt met een unieke inlogcode.
Neem hiervoor telefonisch contact met ons op +31 495 45 73 57 of stuur ons een e-mail.

Heeft U al een inlogcode?
U kunt hier inloggen op ons webportaal

Track and Trace

Alle trekkende eenheden van LTT BV zijn voorzien van geavanceerde boordcomputers. Deze computers zijn uitgevoerd met GPS (voor positiebepaling), GPRS (voor datacommunicatie) en een geïntegreerd navigatiesysteem. Dankzij de GPS-module kunnen zendingen voortdurend worden gevolgd. Indien u uw zending aanmeldt via ons Webportal kunt u middels u een eigen unieke inlogcode de status van uw zending zelf volgen.

• Snelle en stipte levering

• Binnen 24 uur geleverd

• Dagelijks naar Zwitserland

• Ook Elzas en het Duitse Schwarzwald

• ADR uitgeruste voertuigen

Zwitserland
Specialist

Voor elke transportvraag naar en van Zwitserland is LTT BV uw betrouwbare partner.

Door ons koppelsysteem garanderen wij een zeer snelle, stipte en veilige levering. Voor pallettransport en stukgoederen maar ook voor transport van bijvoorbeeld kwetsbare planten en bomen staan wij dagelijks klaar voor talloze tevreden opdrachtgevers. Onze vrachtwagens voldoen alle aan de hoogste milieunormen. Al onze voertuigen zijn eveneens uitgerust met een ADR uitrusting zodat LTT BV zonder problemen ook uw gevaarlijke stoffen veilig en kundig op de plaats van bestemming kan brengen