Geconditioneerd transport Zwitserland

LTT BV verzorgt dagelijks geconditioneerd transport van en naar Zwitserland.

Wij zijn gespecialiseerd in het onder de juiste condities vervoeren van levensmiddelen, groente en fruit, diepvriesproducten, verse goederen, bloemen en planten maar ook farmaceutische producten en chemicaliën met als specialisme geconditioneerde ADR-goederen.

Wat houdt geconditioneerd transport in?

Vaak wordt gedacht dat geconditioneerd transport gelijk staat aan gekoeld transport. Wij verzorgen uiteraard gekoeld transport van en naar Zwitserland, maar dit is slechts een onderdeel van een veel bredere dienstverlening.

Geconditioneerd transport wil zeggen dat er per product gekeken wordt naar de beste omstandigheden om dit te vervoeren. Dit kan gekoeld zijn, maar bijvoorbeeld ook diepgevroren of verwarmd. Het hoofddoel van geconditioneerd transport is het vervoeren van bederfelijke goederen onder een gecontroleerde atmosfeer zonder onnodig verlies van kwaliteit.

ATP en HACCP

Op internationaal transport van bederfelijke producten zijn bepaalde regels van toepassing. Zo geldt de ATP regelgeving voor vervoersmiddelen. Ons complete wagenpark voor geconditioneerd vervoer van en naar Zwitserland is goedgekeurd en te herkennen aan de ATP sticker. Hierop staat het soort voertuig, de isolatiewaarde, de minimum en maximum temperaturen en de geldigheid van de keuring aangeduid.
Verder houden wij ons als internationaal vervoerder aan de HACCP-protocollen, gericht op het waarborgen van de kwaliteit van het product en de gezondheid van de gebruiker.

LTT – Zwitserland transport specialist voor:

• Dagelijks geconditioneerd transport van en naar Zwitserland

• Deelpartijen, volle vrachten en ADR transport

• Snelle en stipte levering

• Ook naar de Franse Elzas en het Duitse Schwarzwald

Bel me terug

Kunt u ons even niet bereiken of wilt u dat wij terugbellen?
Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

[caldera_form id=”CF5cb0432061fd0″]


Geen vertraging aan de grens van Zwitserland want onze chauffeurs gaan goed voorbereid op weg.