Veilig transport met gevaarlijke stoffen

Onze voertuigen voldoen aan de strenge ADR eisen. De planners van LTT BV hebben de benodigde kennis voor het regelen van de juiste documentatie en de chauffeurs zijn ADR gecertificeerd. Daarnaast zijn de voertuigen voorzien van een ADR koffer met de verplichte benodigdheden.
Daarom kan LTT BV zonder problemen vrachten met gevaarlijke stoffen veilig op de plaats van bestemming brengen in Zwitserland, België, het Ruhrgebied, de Franse Elzas en het Duitse Schwarzwald.

Over ADR

ADR betekent Accord européen relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route. Het is het pan-Europese verdrag van de Verenigde Naties voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.
Voor gevaarlijke goederen gelden andere vervoersvoorwaarden zoals verpakkingseisen. Daarnaast zijn er meer documenten nodig voor het transporteren van ADR-goederen. In Nederland vallen deze regels ook onder de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen en de Regeling Vervoer over land van gevaarlijke stoffen.
Voor gevaarlijke goederen die via intermodaal transport per spoor worden vervoerd, gelden ook speciale eisen en voorwaarden.

Neem voor advies over ADR-transport contact met ons op.

• Dagelijks van en naar Zwitserland

• Deelpartijen, volle vrachten en ADR transport

• Snelle en stipte levering

• Ook naar de Franse Elzas en het Duitse Schwarzwald

Bel me terug

Kunt u ons even niet bereiken of wilt u dat wij terugbellen?
Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

[caldera_form id=”CF5cb0432061fd0″]